Aniek Bloemendaal prolongeert zwemtitel bij NJK

Aniek Bloemendaal is kampioen geworden van het Nederlands Junioren Kampioenschap (NJK) op de 100 meter vrije slag. De Doesburgse prolongeerde haar titel tijdens het NJK in Drachten. Het is haar derde titel op rij op deze discipline.


In een spannende race bleef ze nipt nummer twee voor. Verder was Bloemendaal succesvol op de 200 meter vrije slag. Op deze afstand behaalde ze brons.


Andere top-10 plaatsen waren er voor Ruben Snieder. Snieder werd zesde op de 100 meter schoolslag. Marleen Ankersmit werd fraai negende op de 200 meter vrije slag.


Aniek Bloemendaal behaalde verder top-10 plaatsen op de 400 meter vrije slag (4e), 50 meter vrije slag (5e), 200 meter wisselslag (7e) en 100 meter rugslag (8e).

2 reacties

  1. Yvonne Irving

    Van Harte Gefeliciteerd met je NK titel! Super dat Doesburg NK kampioenen heeft onder de jeugd. Zijn er nog meer? Want niet altijd wordt er naar de pers gegaan. Ik ben erg benieuwd!
    Om NK kampioen te worden (of net niet) lever je een hele prestatie dat weet ik uit ervaring met mijn zoon. Veel trainen niet altijd kunnen doen wat je wel zou willen (feestjes, stappen enz)en dan beloond worden met een plak is de kroon op je werk.
    Geniet ervan Aniek je hebt het verdiend!

  2. hanneke

    Helemaal mee eens: topprestatie en dat mag best wel eens gezegd worden!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑