Opnieuw is een Doesburgse kegelaarster bij de Nederlandse Kampioenschappen Dames in de prijzen gevallen. Dit keer was dat Ann Willemse, lid van de kegelverenging TOVO (Tot Ons Vermaak Opgericht). Willemse werd tweede in de B klasse. Een ware prestatie in het grote veld van deelnemers. Willemse is vaste speelster van Kegelcentrum Doesborgh, de nieuwe kegelaccommodatie op de Ooi in Doesburg.


Deze finale van de Nationale kampioenschappen persoonlijke B klasse dames van de KNKB (Koninklijke Nederlandse Kegel Bond) werd gegooid in kegelhuis “de Ploeg” in Varsseveld op zondag 22 april. In een nek-aan-nek-race moest Willemse in de uit Maastricht afkomstige Marielle Hoebrechts haar meerdere erkennen.


Ook vorig jaar was er al een Doesburgse kampioen maar dan van de kegelvereniging ONA (Ontspanning Na Achten). Hier werd Willemien Pastoor derde in de A klasse, de hoogste klasse van de KNKB (Koninklijke Nederlandse Kegel Bond). Pastoor eindigde toen met 819 hout en een gemiddelde van maar liefst 81,9 wat bijzonder hoog was. Eerste werd daar toen L Thans uit Maastricht en tweede M. Alders uit Haarlem.