Anneke de Bundel uit Doesburg in race voor persprijs

De Doesburgse journalist Anneke de Bundel is genomineerd voor Proef Spanje Prijzen 2014, een prijs voor de beste publicaties over Spanje. De Bundel is genomineerd voor de persprijs. Op 25 november vindt de prijsuitreiking plaats en dan wordt duidelijk of De Bundel, net als in het verleden, met een prijs aan de haal gaat.

 

De Bundel is een van de tien genomineerden. Ze is genomineerd voor haar artikel ‘roadtrip flamenco’, waarin De Bundel een rondreis door Spanje maakt op zoek naar de bron van de flamenco.

 

‘Winnen zou fantastisch zijn omdat ook één van mijn favoriete schrijvers Jan Donkers genomineerd is, maar eigenlijk heb ik al gewonnen want ik mocht voor dit verhaal lunchen met mijn muzikale held, Javier Ruibal’, aldus De Bundel.

 

 

Op 25 november zal de Ambassadeur van Spanje de winnaars van de Proef Spanje Persprijs 2014 en de Blogprijs 2014 bekend maken tijdens een feestelijke uitreiking. De winnaars ontvangen een award, twee vliegtickets naar Spanje aangeboden door Air Europa en een weekendverblijf (2 nachten op basis van logies en ontbijt) in Spanje aangeboden door Rusticae.

 

Anneke de Bundel was eerder succesvol bij de schrijfwedstrijd Proef Spanje. Vorig jaar won ze met het verhaal ‘Perrito’ en in 2011 won ze een blogprijs voor het verhaal ‘De winkel van Modesta’. Anneke de Bundel is parttime werkzaam in het onderwijs en daarnaast actief als reisjournalist.

1 reactie

  1. Frans Schilderman

    Succes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑