Aristakes zingt covers in Gasthuiskerk in Doesburg

Aristakes Jessayan brengt op zondag 28 oktober om 15.00 uur in de Gasthuiskerk zijn programma ‘Mooie Liedjes’ met veel passie en bezieling. Een toegangskaart kost 10 euro en is te bestellen via de website www.gasthuiskerkdoesburg.nl.

Aristakes werd geboren in Athene, maar is van Armeense afkomst. In zijn programma zingt hij covers van artiesten als Neil Diamond, Charles Aznavour en Billy Joel. Daarnaast speelt hij eigen composities, veelal met een bijzonder verhaal. ‘Aristakes speelt niet alleen muziek; hij ís muziek!’

In zijn theatershow speelt Aristakes Jessayan, zoals zijn volledige naam luidt, de sterren van de hemel. Pianovirtuoos Jessayan speelt vanaf zijn achtste de zwart-witte toetsen en brengt behalve prachtige covers ook eigen composities, vaak met een bijzonder verhaal. Aristakes treedt al ruim 43 jaar op in binnen- en buitenland.

In de jaren 80 haalde hij twee keer een Nederlandse Top-40 notering met het door hem geschreven nummer Don’t wanna live without you en in een Nederlandstalig duet met Ciska Peters: Kom in m’n Armen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑