Ondernemer van september 2018: Hot Rod

Keverspecialist Hot Rod is uitgeroepen tot winnaar van de maand september van de nieuwe wedstrijd ‘Doesburgse Ondernemer van het Jaar’. Aanleiding hiervoor is het nieuwsfeit dat de Doesburgse autospecialist in september haar 40-jarig jubileum vierde.

Hot Rod is een gevestigde naam in de Nederlandse keverwereld. Het Doesburgse bedrijf bestaat dit jaar 40 jaar en heeft dit in september gevierd met een feestelijke open dag op bedrijventerrein Beinum, waar het gevestigd is.

De stabiele factor van kwaliteit leveren in de dynamische autobranche en dat al 4 decennia lang, is voor de organisatie van de ondernemerswedstrijd reden geweest om Hot Rod uit te roepen tot maandwinnaar.

Als maandwinnaar maakt Hot Rod kans op de uiteindelijke titel, die begin 2019 bekend wordt gemaakt. Begin volgend jaar bepaalt een jury uit de twaalf maandwinnaars de uiteindelijke winnaar. Die wordt op dinsdagavond 5 februari bekendgemaakt tijdens een feestelijke avond.

De wedstrijd Doesburgse Ondernemer van het Jaar is een gezamenlijk initiatief van werkplekaanbieder Hanzegilde en lokaal nieuwsmedium DoesburgDirect.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑