Doesburg krijgt er tijdelijk een lekker adresje bij. In het pand van IJssalon Hendrick in de Meipoortstraat komt een pop-up winkel van traiteur A’Maggiore.

‘Vanaf 3 november mag ik vier maanden lang mijn droom verwezenlijken’, laat Raffaela Amato weten. ‘In het pand van IJssalon Hendrick in Doesburg ga ik een pop-up store runnen. Het is een winkel (traiteur) waar ik ambachtelijke en vers bereide Italiaanse gerechten ga verkopen’.

Het assortiment bestaat uit verse Italiaanse maaltijden, bijbehorende sausen, groente- en kleine gerechten. Amato: ‘Tevens verkoop ik borrelhapjes, mooie Italiaanse wijnen en andere Italiaanse delicatessen’.

Enige tijd geleden liet IJssalon Hendrick weten dat het de winkelruimte in de winter voor enkele maanden beschikbaar stelt. Met de tijdelijke traiteur van A’Maggiore wordt slim gebruik gemaakt van de beschikbare winkelruimte.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.