Gratis naar Slagwerkconcert MDVS Doesburg

Het jaarlijkse Slagwerkconcert in Doesburg wordt dit jaar op zondag 4 november om 14.00 uur gehouden. Het concert wordt georganiseerd voor de malletband van MDVS Doesburg in het Martinus Atrium.

De malletband verzorgt dan een leuke middag met (melodische) slagwerkstukken samen met slagwerkgroepen van drie andere verenigingen.

De groepen die dit jaar door de slagwerkers van Muziekcorps der Voormalige Schutterij zijn uitgenodigd zijn om een spetterende slagwerkmiddag te verzorgen zijn: de Airborne Malletband uit Oosterbeek, Slagwerkgroep St. Gregorius uit Giesbeek en slagwerkgroep Ons Genoegen uit Millingen aan de Rijn.

Net als vorig jaar zal de malletband van MDVS verrassend uit de hoek komen met hun melodische slagwerkstukken. Stukken als “Africa” en “Celebration” zullen voorbijkomen en met Michael Jackson zullen de slagwerkers u meenemen in de swingende popmuziek.

Het Slagwerkconcert op zondagmiddag 4 november in het St. Martinus Atrium in Doesburg begint om 14.00 uur en de toegang is ook dit keer weer gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑