Voor mensen die tijdelijk of blijvend niet in staat zijn zelf een maaltijd te koken, heeft Caleidoz een maaltijdvoorziening om de zelfredzaamheid te ondersteunen. Caleidoz levert vriesverse maaltijden die in Doesburg worden bezorgd.

De maaltijd gaat voor gebruik rechtstreeks vanuit de vriezer gedurende tien minuten in de magnetron. Cliënten krijgen een eigen catalogus en bestellijsten. Het is niet verplicht om wekelijks te bestellen. Caleidoz bezorgt al langer maaltijden in Doesburg, maar vraagt opnieuw aandacht voor haar dienst nu de belangstelling wat teruggelopen is.

De bestelling wordt door vaste vrijwilligers in de gemeente Doesburg op donderdagmiddag kosteloos bezorgd. Zij helpen ook, indien nodig, de maaltijden in de vriezer te leggen.

Wanneer je niet thuis bent, blijft de doos op naam in de vriezer op Beumerskamp en kan vervolgens gehaald worden. Je wordt geen lid en kunt per direct stoppen. Het is mogelijk om een informatiepakket aan te vragen en/of een proefpakket te bestellen via www.doesburg.caleidoz.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.