Badminton Vereniging Doesburg (BVD) houdt in samenwerking met het beweegteam van Breedtesport Doesburg een badminton-wijkentoernooi. Het toernooi zal plaats vinden op 23 november in sporthal Beumerskamp.

 

BVD organiseert het wijkentoernooien om een breder publiek in contact te brengen met de badmintonsport in Doesburg. Het toernooi is niet leeftijdsgebonden en de organisatie is dan ook op zoek naar fanatiekelingen, jong en oud, ervaren en onervaren.

 

De teams bestaan uit twee mannen en twee vrouwen die in wijkverband wedstrijden tegen elkaar spelen. Bij deze wedstrijden proberen we ervoor te zorgen dat er spannende wedstrijden worden gespeeld tegen gelijkwaardige tegenstanders.
De deelnemers spelen voor diverse prijzen aangeboden door badminton vereniging Doesburg. Het toernooi vindt plaats op 23 november in sporthal de Beumerskamp van 10.00 tot 16.00.

 

Deelname is geheel gratis. Spelregels zijn te vinden op www.bvdoesburg.nl en  www.sportenindoesburg.nl. Voor aanmelden dient u de volgende gegevens te sturen: namen deelnemers, team- en wijknaam. Ben je jonger dan 18 jaar, graag ook even je leeftijd doorgeven. Mail naar agbdbo@planet.nl en geef je team op.