Mannelijk personeel van Only for Men in Doesburg laat een maand lang de snor staan. Dit in het kader van de actie Movember. Deze actie is in het leven geroepen om aandacht en geld te vragen voor mannenziektes zoals prostaatkanker en teelbalkanker. De gehele maand november wordt er niet geschoren onder de neuzen van mannelijke medewerkers van Only for Men en zullen ze een snor kweken. Onder de medewerkers is onder andere Frank Corbeek, de storemanager van de zaak in Doesburg.

 

Elk jaar, in november, is Movember verantwoordelijk voor het verschijnen van miljoenen snorren wereldwijd. Met hun “Mo’s” werven mannen fondsen en vergroten ze de bewustwording van prostaat- en teelbalkanker en geestelijke gezondheid. Als een onafhankelijke wereldwijde liefdadigheidsorganisatie is het de visie van Movember om een permanente impact te hebben op het gezicht van de gezondheid van de man.

 
Movember daagt mannen uit om tijdens de 30 dagen van november een snor te groeien, en zo hun eigen uiterlijk te veranderen, en dat van het gezicht van de gezondheid van de man. Mo Bros registreren zich in oktober op Movember.com en beginnen, gladgeschoren, hun Movemberavontuur op 1 Movember.