Beeldend kunstenares Madeleine Corbey is weer gestart met beeldhouwlessen geven in Het Arsenaal in Doesburg. De lessen zijn inmiddels gestart maar liefhebbers kunnen de komende tijd gewoon instromen bij de lessen. Er wordt op de volgende tijden les gegeven; maandag-ochtend,  dinsdag-ochtend/middag/avond en woensdag-avond. De avonden zitten al bijna vol.

 

‘Tijdens de lessen leert u niet alleen de techniek, maar ook iets over steen en over bekende beeldhouwers, verder werkt u aan een eigen beeld en wordt u door Madeleine wegwijs gemaakt hoe van een blok steen een prachtig werk te maken wat wellicht een plaatsje in de woonkamer verdiend. Wel is een waarschuwing op zijn plaats, want het maken van een beeld vergt wat geduld, maar daardoor zal u straks niet alleen uw eigen werk, maar ook ander werk weten te waarderen’, aldus Corbey.

 

Op zondag 2 november van 13:00 tot 16:00 uur kunt u terecht voor tekst en uitleg of eens kijken in het nieuwe beeldhouwatelier. Donderdag 6 november van 10:00 tot 12:00 uur kunt u na aanmelding eens een kennismakingsles volgen, de kosten hiervoor bedragen, inclusief steen 12,50 euro.

 

Het Arsenaal is gevestigd in de kloosterstraat 15 in Doesburg

 

Voor meer info: Madeleine Corbey; 06-23937822 of info@atelier-allegro.nlwww.atelier-allegro.nl

Corbey