Tamara Verheij-Wenting van Inbeeldt uit Doesburg start met een basiscursus creatieve fotografie. De cursus start afhankelijk van het aantal aanmeldingen ergens in november. De cursus is op dins- en donderdag van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur en wordt gehouden in de studio van Inbeeldt Fotografie in Doesburg. De cursus bestaat uit zes praktijkgerichte lessen, waarvan 5 avonden en één praktijkochtend. De kosten voor de cursus bedraagt 150 euro.

 

Tamara Verheij-Wenting is sinds 2008 afgestudeerd aan de Fotovakschool in Apeldoorn (fotografische vormgeving) en heeft zich in 2009 gevestigd in Doesburg als fotograaf. De afgelopen jaren heeft ze voornamelijk gefotografeerd in opdracht.

 

” Nu is het tijd voor een volgende stap “, aldus Tamara. De kennis die zij de afgelopen jaren in de praktijk heeft vergaard, wil zij graag delen en overbrengen op andere mensen door middel van het geven van cursussen in de fotografie.

 

Waarom starten met een beginnerscursus? Omdat de geavanceerde camera’s van tegenwoordig veel optimaler gebruikt kunnen worden dan er wordt gedaan. Fotografie is veel meer dan alleen het vastleggen van een gebeurtenis ter herinnering van een mooi moment. Zodra je weet hoe je je camera optimaal kunt gebruiken, hoe je kunt spelen met licht en welke verschillende vormen van compositie je kunt toepassen, leer je te begrijpen hoe fotografie interessanter en creatiever kan worden.

 

Bij interesse of meer informatie over de cursus, meld je dan aan. Telefoonnummer: 06-52392193 of stuur een e-mail naar info@inbeeldt.nl

inbeeldt