Belwinkel GSM Shop Doesburg binnenkort open

Doesburg krijgt een telefoon- en tabletwinkel. In de Ooipoortstraat tegenover supermarkt Coop opent binnenkort GSM Shop Doesburg, een winkel voor mobiele telefoons en tablets. Ook kunnen er belcontracten worden afgesloten met providers en biedt de winkel de mogelijkheid om accessoires te kopen en reparatiewerk uit te laten voeren.

 

Alle gangbare merken qua toestellen zijn in GSM Shop Doesburg verkrijgbaar. ‘Denk aan de iPhone, Samsung, Android. Daarnaast bieden we de providers TMobile, Vodafone en Ben aan. Alleen KPN zit er nog niet bij. Ze willen nog niet, maar daar blijven we aan werken’, aldus Edwin Hendriks, eigenaar van GSM Shop Doesburg.

 

Hendriks hoopt GSM Shop Doesburg ergens in augustus te openen. De winkel is nagenoeg klaar, alleen enkele grote merken moet nog definitief groen licht geven. ‘Het is een kwestie van tijd. Laten we zeggen binnen een paar weken is de winkel open’, aldus Hendriks.

 

GSM Shop Doesburg biedt werk aan drie mensen, twee fulltimers en een parttimer. De merkonafhankelijke winkel heeft een verkoopvloeroppervlakte van 80 vierkante meter, is strak ingericht en kent meerdere vitrines met de nieuwste iPhones, iPads en andere mobiele telefoons en tablets.

 

Hendriks is eveneens eigenaar van de begin juni geopende en naastgelegen voordeelwinkel Get It. ‘Ik ben erg tevreden over de start van Get It. De omzet is boven verwachting, maar wat nog veel leuker is, is dat we erg veel positieve reacties krijgen. Over de locatie ben ik erg tevreden. In combinatie met de Coop en Leuke Meuk is er, mede met de komst van GSM Shop Doesburg, sprake van een mooi winkelgebied’, aldus Hendriks, die vanaf volgende week over een espressoapparaat in Get It beschikt, om zo klanten een kop koffie aan te kunnen bieden.

 

2 reacties

  1. W van Dooren

    het is mooi dat er iemand moeite doet om wat te beginnen in Doesburg, zoals velen al geprobeerd hebben, maar ik ben bang dat de garanties die men geeft op aankoop enz.. niet lang houdbaar is, want ik denk dat dit ook weer een korte tijd bestaat als winkel…
    ik probeer telkens posi. te zijn maar als er al in lege winkels zogenaamde “kunst” in Doesburg wordt gepropt om alleen maar wat voor de ramen te hebben voor inwoners/ bezoekers dan heb ik toch wel een negatief gevoel van wat de binnen stad te wachten staat….ik hoop op geen gelijk.

  2. Frans van der Krul

    Ik wens deze startende ondernemer veel suc6, hopelijk komt er ook snel een website als weg van overleven in Doesburg, website is tegenwoordig een must.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑