Benefietavond Hanze-Ganzenmaal voor Hanzefeesten op 15 februari

De jaarlijkse benefietavond om geld in te zamelen voor de Hanzefeesten vindt plaats op 15 februari. Dat kan er genoten worden van een uitgebreid Hanzemaal met lekker eten, wijn en muziek.

Op zaterdag 11 juni 2016 vindt de jaarlijkse Hanzedag in het historische centrum van het Hanzestadje Doesburg plaats. Een groots festijn met honderden figuranten in middeleeuwse kledij, straattoneel, muziek, culinaire en oude ambachtenmarkt.

Om deze dag tot een groot succes te maken, is geld nodig. Uiteraard kan het Hanzebestuur het nodige geld genereren dankzij sponsoring door bedrijven en subsidies. Maar meer is nodig. Daarom wordt er wederom een benefietavond georganiseerd en wel op 15 februari vanaf 18.00 uur in Het Arsenaal.

‘U wordt dan verwelkomd in een middeleeuwse ambiance met een Glühwein en kunt gaan genieten van een heerlijk middeleeuws maal. Er is ook een alternatief vegetarisch menu. Wijn en water zijn bij het menu inbegrepen. U kunt de wijn zelf tappen’, aldus Charlotte van Ditmars namens de organisatie.

De avond wordt omlijst door zang en muziek. Van Ditmars: ‘Daarnaast krijgt u bij binnenkomst een kurk met getal, waarmee u meedingt naar een aantal leuke prijzen. Wethouder Ellen Mulder-Metselaar zal de winnende kurken trekken. Tevens vindt een veiling plaats van kunst en bijzondere wijnen’.

Naar verwachting zal ook onze nieuwe burgemeester Loes van der Meijs met echtgenoot aanschuiven.

Aanschuiven voor de compleet verzorgde avond kan voor 65 euro per persoon. Per stel bedraagt de prijs 120 euro. Aanmelden kan via de website van de Stichting Doesburgse Hanzefeesten (www.doesburgsehanzefeesten.nl) of aan de bar van Het Arsenaal.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.

2 reacties

  1. Frans van der Krul

    Mensen met geld doe toch mee en sponsor de Hanzefeesten door lekker de buik vol te eten.

  2. Theo Houkes

    sorry kan niet komen kan geen 120 euro ophoesten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑