Beslissing over vergunning Only for Men in loods later

De gemeente Doesburg heeft de vergunningaanvraag van winkelketen Only for Men om zich te vestigen in de veelbesproken exercitieloods aan de Barend Ubbinkweg nog niet goedgekeurd. De gemeente maakt gebruik van de mogelijkheid om het beslissingstermijn van omgevingsvergunningen te verlengen. Dit houdt in dat eind april een beslissing komt over het goed- of afkeuren van de vergunningaanvraag.


Only for Men wil zich vestigen in Doesburg en diende begin januari een vergunningverzoek in voor de exploitatie van de winkel vanuit de exercitieloods. Op 6 maart hebben burgemeester en wethouders besloten de beslissingstermijn van deze aanvraag met maximaal zes weken te verlengen.


Wat de reden is van het verlengen, is niet bekend. Wel is duidelijk dat in dezelfde loods winkelketen Action zich niet mag vestigen. Action is al geruime tijd met de gemeente in gesprek om te kijken naar mogelijkheden een filiaal te openen in het centrum van Doesburg. De gemeente heeft daarbij enkele panden geadviseerd. Tot dusver is hierover nog geen beslissing genomen.


Mogelijk wordt de snelheid in de procedure rondom beide zaken vertraagd. Dit als gevolg van het aangekondigde vertrek van wethouder Marleen Huizingh. Huizingh heeft economische zaken in portefeuille en wordt zeer waarschijnlijk per 28 maart benoemd als wethouder van de gemeente Deventer.


Zie ook:
Only for Men wil zich vestigen in exercitieloods in Doesburg

11 reacties

 1. Hanny

  Action niet, dan Only for men ook niet.
  Of toch wel ?????????????

 2. Bart

  @ Hanny?

  Niets is zo wispelturig dan de gemeente Doesburg………….
  Geereking lacht zich dood dadelijk als hij het toch verhuren kan, met behulp van deze gemeente………..bedenkelijk.
  Toch een middenstand buiten de kern………..

  Waarom niet allebeide in de loods??????

  Ik wil een action…………U toch ook?

 3. Hanny

  ik wel.

 4. Wil

  SCHANDE SCHANDE SCHANDE Wat een beleid

 5. Karel

  Dit is toch werkelijk wel het laatste.
  Die vergunningaanvraag mag en kan alleen maar de prullenbak in.
  Als die vergunning word verleend, verliest het gemeentebestuur alle geloofwaardigheid en kunnen ze beter gelijk maar opstappen.

  Het is werkelijk ongehoord dat het gemeentebestuur, dat hier dankzij de bevolking zit, deze deze bevolking totaal negeert door een winkel die de bevolking hier graag wil niet toestaat zich te vestigen en vervolgens een winkel die die zelfde bevolking niet wil wel een vergunning te verlenen.

  Dus nu maar eens een oproep vanuit de bevolking aan het gemeentebestuur. Laat u niet gijzelen door de middenstand met ‘afspraken’ die duidelijk niet in het belang van de bevolking zijn en verleen Action alsnog de vergunning. Of toon uw bestuurlijk onvermogen door deze nieuwe aanvraag niet direct af te wijzen en treed af.
  Ter verduidelijking: ‘Only for Men’ is ook middenstand die “in het centrum hoort!!!”

 6. Marion Berends

  Wel allemachtig…. Waar denkt gemeente Doesburg dat ze mee bezig is? Geen Action in de loods, wat een groot deel van de Doesburgers heel graag zou willen mag niet. Denk even na wethouders, aan minder validen, de ouderen, die niet gemakkelijk in Doetinchem kunnen komen, maar in een Action voor een leuk prijsje de dingen vinden die ze bij de duurdere zaken niet kunnen betalen?? Of zit daar de kneep, hebben de duurdere zaken liever geen concurrentie? Nee, dan zetten we er een dure herenkledingzaak in, weer voor de elite van Doesburg, want Jan met de pet schrikt zich daar dood van de prijzen. Ik hoop echt dat onze bestuurders snel bij zinnen komen, inzien dat de Action gewoon een maatje te groot is voor de binnenstad en hun burgers eindelijk geeft wat ze al een jaar hadden kunnen hebben. ACTION!!!

 7. Bart

  Nee JOH een action hebben we niet nodig, wel een modezaak waar Jan met de pet wegblijven zal en de gemeenteraad zal zich er laten kleden denk ik.

  Een action is voor het volk!!!

 8. Frans van der Krul

  Bart, ik zou als ik jou was, dit is bij je eigen partij aankaarten!

 9. Hanny

  Wat is de partij van Bart dan????????

 10. Frans van der Krul

  Welke partij is Hanny dan?

 11. Hanny

  @Frans: geen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑