Beter Horen uit Doesburg biedt oplossing tegen verlies hoortoestel door mondkapjes

Beter Horen uit Doesburg gaat klanten in coronatijd helpen verlies van hoortoestellen tegen te gaan. De audicienketen, met hoofdkantoor op bedrijventerrein Beinum West, komt met innovatie genaamd Vast & Beter-bandje.

Het regelmatig gebruik van mondkapjes heeft volgens Beter Horen tot gevolg dat hoortoestellen vaker kwijtraken. Vooral het afdoen van het mondkapje kan ervoor zorgen dat het hoortoestel losschiet.

Met een Vast & Beter-bandje, een soort verlengstuk van het mondkapje waardoor deze in de nek gedragen wordt in plaats van achter de oren, is dat probleem verleden tijd, zo claimt de marktleider in persoonlijke hooroplossingen. Na een afspraak op één van de vestigingen van Beter Horen krijgt iedere bezoeker een exemplaar mee naar huis.

Sinds mondkapjes meer en meer gangbaar worden in het dagelijks leven, zag Beter Horen het aantal klanten met kwijtgeraakte hoortoestellen toenemen, zo vertelt algemeen directeur Bianca Verburg.

‘Voor slechthorenden en dragers van hoortoestellen zijn dit extra vervelende tijden. Het gebruik van mondkapjes zorgt er al voor dat liplezen lastig is. Daarnaast zagen we dat mensen hun hoortoestellen verliezen, doordat het bandje van het mondkapje achter het hoortoestel kan blijven hangen, waardoor het toestel soms uitvalt wanneer het mondkapje af gaat. Erg vervelend, een nieuw hoortoestel is kostbaar en een nieuwe heb je niet binnen een dag’, aldus Verburg.

Verlengstuk van het mondkapje
Het Vast & Beter-bandje biedt volgens Verburg direct uitkomst. ‘Dit is een soort verlengstukje van het mondkapje. Je maakt de bandjes van het mondkapje vast aan het Vast & Beter-bandje, waardoor je het mondkapje dus niet meer achter de oren draagt maar in de nek.  Zo komt het hoortoestel niet meer direct in aanraking met het mondkapje’

De audiciens in de winkels van Beter Horen bieden iedere klant na de afspraak een bandje aan. Ook klanten die online een bestelling doen, kunnen een gratis bandje verwachten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekMKB Tele.comEtos Doesburg en Restaurant China

1 reactie

  1. Gerard Brinksma

    Vast en beterbandje toesturen zou een oplossing kunnen zijn. Het voorkomt onnodig bezoek en daardoor drukte bij de beterhorenwinkels en het is ook nog eens klantvriendelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑