Restaurant & Partyboerderij De IJsselhoeve in Doesburg is woensdag 27 mei het toneel van een benefietavond voor Alpe d’Huzes. In het Doesburgse horecabedrijf kunnen belangstellenden die avond voor 29,50 euro per persoon de hele avond eten en drinken, genieten van live muziek en bieden op de gesponsorde producten en diensten die worden geveild. Met boer Jos als gastheer en Hans Keuper in de rol van veilingmeester belooft het een bijzondere avond te worden met als doel geld binnen te halen voor Dremptenaar Kees Boumeester die deelneemt aan Alpe d’Huzes.

 

Al jaren is Boumeester een fanatiek wielrenner en daarom besloot hij dit jaar zijn favoriete sport te combineren met het goede doel. De 50-jarige Boumeester uit Achter-Drempt fietst voor stichting BIG Challenge waarin fietsers uit de agrarische sector zijn verenigd, en streeft ernaar op donderdag 4 juni zes keer de Alpe d’Huez op te fietsen om geld op te halen voor het KWF.

 

‘Ik wil iets doen, heb te veel mensen om me heen gezien die sterven aan deze vreselijke ziekte. Door één dag flink af te zien wil ik zoveel mogelijk geld ophalen voor dit goede doel om er hopelijk voor te zorgen dat we in de toekomst kanker kunnen omturnen van een dodelijke ziekte naar een chronische ziekte’, aldus Boumeester.

 

Op woensdagavond 27 mei houdt de Dremptenaar daarom een benefietavond in restaurant & partyboerderij De IJsselhoeve in Doesburg om in de aanloop naar zijn beklimming geld op te halen voor onderzoek naar kanker. De aanwezige gasten kunnen een avond met eten, drinken, muziek en een veiling verwachten. Boumeester heeft zich het doel voor ogen gesteld om 10.000 euro op te halen met de benefietavond

 

Voor meer informatie, reserveringen en sponsorbijdrages, zie de website www.steunad6-ijsselhoeve.nl.