Ontbijttafel met 777 stoelen in Doesburg

In het kader van Doesburg 777 vindt op zaterdag 30 mei een bijzonder evenement plaats. Op die dag wordt vanaf 10.00 uur een groot ontbijt geserveerd, een ontbijt met 777 stoelen. Netwerkclub ZON Doesburg is initiatiefnemer van dit ontbijtevent.

 

ZON Doesburg zal in het kader van 777 jaar stad een lange ontbijttafel organiseren, dwars door de binnenstad, van de Meipoortstraat naar de Kerkstraat. Alles wat aan de ontbijttafel niet mag ontbreken staat klaar: lekker brood, hartig en zoet beleg, koffie om wakker te worden en thee om nog even na te soezen, fruit en sapjes.

 

De kosten bedragen 5 euro per stoel en de opbrengst wordt geschonken aan een goed doel. ‘We kozen voor een “ beeldend”  jaar, de kinderen van de Doesburgse scholen laten kennis maken met kunst’, aldus Anja Senhorst namens ZON Doesburg.

 

De kosten voor het ontbijt worden deels gesponsord door Doesburgse ondernemers en door ZON Doesburg. ‘Wilt u deelnemen aan het 777 ontbijt dan kunt u tafelheer/dame zijn voor een tafel van 8. U vraagt 7 anderen de tafel met u te delen. Een tafel kost 40 euro. U kan gasten uitnodigen, maar ook uw tafelgenoten 5 euro laten bijdragen. En als uw organisatie, familie of vriendenkring groot is, kunt u natuurlijk meer tafels afnemen. U kunt uw tafel een eigen karakter geven met uw logo, kleuren, objecten en attributen. Zo zijn er koren die meedoen maar ook sportverenigingen,  Caleidoz, stichting Bob en vriendenclubs’, aldus Senhorst.

 

Opgeven om deel te nemen kan via a.senhorst@chello.nl of w.verlaan@chello.nl

 

 

2 reacties

 1. Edy Riewald

  Het feest van 777 kost veel geld. Nu wordt het succes van 750 jaar stad erbij gehaald “de Lange tafel” wat een grandioos spektakel was. Iedereen kon gratis aanschuiven. Vergeleken met wat het feest in 1988 kost dit jubileum veel meer en het is veel minder. Destijds waren alle verenigingen van de partij. Er was toen een prima draaiboek waar men ook nu gebruik van had kunnen maken.Belangrijk bij een dergelijke organisatie is dat er een hechte eenheid moet zijn.

 2. Karel Jurriens

  Mooie actie, zeker het feit dat de opbrengst ten goede komt aan de Doesburgse kinderen.
  Heel veel succes.
  p.s. Misschien had u het draaiboek van 1988 kunnen door geven.

  mvg Karel Jurriens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑