Bij Welling Doesburg is een nieuwe eetgelegenheid in Doesburg. De brasserie is gevestigd in de Meipoortstraat 29, pal tegenover ijssalon Hendrick.

Bij Welling Doesburg is een eetgelegenheid die dagelijks om 10.00 uur de deuren opent en van dinsdag tot donderdag tot 20.00 uur open is. Op vrijdag en zaterdag sluit het horecabedrijf om 23.00 uur. Zondag gaat de deur op 11.00 uur open. Maandag is Bij Welling Doesburg gesloten.

Het horecabedrijf is eigendom van Peter Houthuijzen en nu enkele weken open en maakt volgens Nicole Fielt een goede start mee. ‘Het is super leuk. Vanaf deze eerste dag op Koningsdag is er veel enthousiasme. Het toeristenseizoen moet nog echt loskomen, maar nu is het overdag al behoorlijk druk’, aldus Fielt, die als aanspreekpunt in Doesburg fungeert.

Bij Welling Doesburg maakt onderdeel uit van Bij Welling, een cateringbedrijf uit Duiven die ook diverse kantines in de regio verzorgt. Op de menukaart in Doesburg staan voor lunch onder andere salades, soepen en tosti’s. Voor diner ondermeer spareribs en burgers. Ook wordt een kindermenu geserveerd. Voor de zaak is een klein terras.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde Zintuig en Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies.