Bijna 30 interne merkenshops in Only for Men in Doesburg


Only for Men opent in de laatste week van februari 2013 haar vestiging in Doesburg. In de voormalige exercitieloods nabij de haven komt veruit de grootste vestiging van Nederland. Het totaalconcept telt 1.350 vierkante meter oppervlakte en bevat alleen al 27 interne merkenshops van A-labels. Momenteel is Only for Men in gesprek met diverse Doesburgse ondernemers om te praten over samenwerking.


‘Herenmodeketen Only for Men heeft de afgelopen jaren als één van de weinige Nederlandse herenmodeketens een constante groei doorgemaakt. De 10e Only for Men vestiging die in februari wordt geopend is echter veel meer dan alleen een 10e winkel, het is een superstore waarin de retailvisie van ondernemersfamilie Feenstra in de volle breedte tot uiting zal worden gebracht’, aldus directeur Arthur Feenstra van Only for Men aan DoesburgDirect.nl.


In de voormalige exercitieloods aan de Barend Ubbinkweg in Doesburg wordt volgens Feenstra een ruim opgezet totaalconcept tot stand gebracht. Feenstra: ‘Hiermee laat Only for Men zien wat met het statement Brands. Style. Life. bedoeld wordt. De klant krijgt 1350 m² aan kleding, accessoires, verzorging, gadgets en beleving voorgeschoteld. Natuurlijk ligt de nadruk op herenmode, met onder meer 27 interne merkenshops met A-labels en private brands in casual, jeans, kostuums en schoenen’.


De producten en services van Only for Men worden volgens Feenstra aangeboden op een manier die de moderne man aanspreekt: duidelijk, ongedwongen en efficiënt. ‘Gemak en service spelen daarbij een hoofdrol, evenals de sterke prijs-kwaliteitverhouding. De klant kan ervoor kiezen om met behulp van een adviseur snel zijn keuze te maken of juist langdurig in de winkel te verblijven en zich te oriënteren in te inspireren. Only for Men wil daarmee meer zijn dan alleen een modewinkel: Only for Men biedt een totaalbeleving en –oplossing voor de moderne man die zich goed en verzorgd wil voelen’, aldus Feenstra.


Een ander speerpunt van Only for Men is gemak. Zo kan de klant zijn auto voor de deur op één van de honderd eigen parkeerplaatsen kwijt. Kleding wordt vermaakt door de interne coupeur, terwijl de klant geniet van een kop koffie of zich laat scheren bij de interne kapper.


Only for Men zoekt momenteel naar samenwerkingsverbanden met lokale ondernemers. ‘We zijn in gesprek met een lokale ondernemer voor ons Fashioncafe. Verder praten we over samenwerking met damesmodezaken. Ook willen we fietsen beschikbaar stellen zodat mensen gemakkelijk van de loods naar het centrum kunnen. Ook willen we kappersfaciliteiten aanbieden. Hierover zijn we ook in gesprek’, aldus Feenstra.


Verder is Only for Men een campagne gestart om personeel te werven voor de Doesburgse vestiging. Zo wordt er voor de ‘Superstore Doesburg’ onder andere gezocht naar een assistent storemanager, een kostuumspecialist annex modeadviseur, junior modeadviseurs, stagiaires verkoop en een stagiaire events. Doesburgers die willen solliciteren kunnen hun motivatie, cv en pasfoto mailen naar Frank Corbeek via info@onlyformen.nl.

2 reacties

  1. Frans van der Krul

    Er zijn de afgelopen jaren veel mensen met een uitkering uitgestroomd naar werk.
    Veel van deze mensen zaten allang in de uitkering en dankzij intensieve begeleiding doen zij nu mee in de maatschappij en hoop dat Only for Men hierin ook een bijdrage zal leveren.

  2. Frank Corbeek

    Beste Frans, Daar gaan we zeker serieus naar kijken. Ik heb al een afspraak met de gemeente om hierover in gesprek te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑