Al jaren is de groep lopers uit het team van Attent wwz, locatie St. Elisabeth een bekende verschijning bij de jaarlijkse avondwandelvierdaagse in Doesburg. Vorig jaar echter verscheen er voor de eerste maal een groep met zo’n vijftien bewoners van de nieuw geopende locatie De Hessegracht aan de start.


Een groot succes, wat door de bewoners van deze kleinschalige woonvorm, ondanks de wat mindere weersomstandigheden, bijzonder gewaardeerd werd. Het is dan ook niet vreemd dat dit jaar weer een groep medewerkers en vrijwilligers met bewoners van de Hessengracht de wandeltocht, die start op 24 mei, gaat maken.


De sfeer, gezelligheid en de mooie omgeving van Doesburg, maar ook de reacties van het publiek maakten de keuze om weer mee  te doen niet moeilijk.


Familieleden, vrijwilligers en medewerkers zetten zich dan ook graag in om deelname aan de avondwandelvierdaagse voor deze groep mogelijk te maken.


Enkele bewoners zullen geheel op eigen kracht meelopen, anderen in hun rolstoel, maar hoe dan ook, allemaal met evenveel plezier en inzet.


Onderweg wordt gezorgd voor de inwendige mens om zo de laatste kilometers met een juiste vocht- en koekbalans af te kunnen leggen….  Iedereen ziet uit naar vier dagen wandelplezier en hoopt, net als alle andere deelnemers, dat de weergoden de lopers goed gezind zijn.