Bloem-en-Kunst Doesburg gaat de kortingsactie die het onlangs is begonnen verlengen tot aan Moederdag. De actie geldt voor zijde bloemstukken en de korting is flink.

Het gaat om 20 procent korting op alle zijde bloemstukken. Alle stukken zijn uniek omdat ze zelf door de eigenaren Satyama en Narayano zijn ontworpen. De actie is op zaterdag 2 mei gestart, maar loopt nu door tot Moederdag op 10 mei.

‘Leuk voor Moederdag om haar te verrassen met iets blijvends. We hebben al bloemstukken vanaf 12,50 euro’, laten de eigenaren van de winkel in de Kerkstraat 34 weten.

De winkel is open met inachtneming van de regelgeving van het RIVM. Dus anderhalve meter afstand bewaren. Bloem-en-Kunst Doesburg is een ruim opgezette winkel. Daarnaast is het mogelijk om bestellingen thuis te laten bezorgen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg