PlusFit in Doesburg is weer begonnen met fysiotherapie-activiteiten. Het gaat hierbij om noodzakelijke behandelingen en onder strikte voorwaarden.

Dat laat PlusFit weten in een statement. Vanaf 1 mei hebben fysiotherapeuten van het RIVM en de beroepsverenigingen groen licht gekregen om op te starten.

De fysiotherapeut bepaalt hierin welke behandelingen noodzakelijk zijn en wat de mogelijkheden zijn, laat PlusFit weten. Alles gaat in overleg met de klant en behandelingen vinden nog zoveel mogelijk op afstand plaats.

Wanneer het nodig is om een afspraak in de praktijk te maken, dan mag dat weer onder strikte voorwaarden. Hierover zal de fysiotherapeut van PlusFit eerst telefonisch contact opnemen.

De fitness is nog niet open. Hiervoor heeft PlusFit diverse online mogelijkheden, die staan vermeld op Facebook, Instagram en YouTube. Wie vragen heeft kan contact opnemen met PlusFit vier 0313-785097 of info@plus-fit.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg