Donderdag 14 mei 2015 gaan we van start met de leukste City Challenge uit de omtrek, de Ubbink City Challenge. Verdeeld in teams van 7 personen ga je de de strijd aan met andere teams op diverse sportieve onderdelen.

 

Zoals een Levend Tafelvoetbalspel waarbij je zelf het poppetje bent aan de buis, ga je een kano estafette race doen, moet je als team de hoogste score schieten bij het Handboogschieten, speel je een race met zespersoons skippyslangen en moet je ook nog zoveel mogelijk activiteiten spelen bij zeven verschillende sportverenigingen in Doesburg. En…. je moet proberen met een Gps en een telefoon per team voorzien van Whatsapp, diverse waypoints zien te vinden in de stad.

 

Neem je vader, moeder, broertjes, zusjes, schoonfamilie, buren, voetbalteam, tennismaatjes en iedereen die je maar kent mee en geef je op als team voor de Ubbink City Challenge op de site van doesburg777.nl.

 

Je kunt kiezen voor de ochtend of middagwedstrijd en aan het eind van de middag is er een prijsuitreiking bij 0313. Deelname is gratis want het is feest in Doesburg!

 

Jos Pagen