Blokker Doesburg komt met nieuwe dienst

Blokker in Doesburg krijgt een stomerij- en wasserijservice. De nieuwe dienst is er voor zowel particulieren als bedrijven.

Dat laat de winkel in de Meipoortstraat 19 weten. De Doesburgse winkel werkt daarbij samen met Good-Clean, een wasorganisatie met meerdere servicepunten in het oosten van het land.

Het servicepunt in Doesburg zat eerst bij Lint en Zo, iets verderop in de straat. Good-Clean reinigt onder andere kostuums, gordijnen, dekbedden en vloerkleden. Daarnaast verzorgt het kledingreparaties en vult het donsdekbedden en hoofdkussen aan.

Voor bedrijven biedt Good-Clean het reinigen van beroepskleding aan. Daarnaast brengt het logo’s aan op bedrijfskleding en verzorgt het kantinewas.

Blokker is een warenhuis en verkoopt onder andere keukenspullen, speelgoed en kantoorartikelen. Rond de jaarwisseling is de winkel gespecialiseerd in de verkoop van vuurwerk.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

 • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
 • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
 • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
 • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
 • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
 • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.

1 reactie

 1. Robert Duis

  2020.

  Met dit laatste bericht van 2019, de firma BLOKKER – DOESBURG
  betreffend, denk ik namens alle lezers van
  http://www.doesburgdirect.nl

  er goed aan te doen van de gelegenheid gebruik te maken om de Heer

  Richard Kok

  te danken voor zijn activiteiten op deze mooie website om
  alle wetenswaardigheden de stad DOESBURG betreffend
  ons allen in geuren en kleuren telkens weer te laten weten.

  Wens het Management en de medewerkers van de Firma Blokker
  en uiteraard de Familie Kok een gezond 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑