Elke eerste maandag van de maand kunt u in de foyer van de Gasthuiskerk luisteren naar, spreken over en genieten van jazz en … goed gezelschap. De entrée is gratis, de drankjes niet. U bent van harte welkom onder het motto Pay when you go away. Was u tevreden? Laat dat dan merken. Reserveren is niet nodig.

The Blue Suspenders bestaan uit Jan Blonk (gitaar), Pieter Vos (contrabas) en Louis Houët (viool en accordeon). De band is herkenbaar aan de authentieke Blauwe Bretels.

Het trio legt zich onder meer toe op Gipsy Jazz in de stijl van de Franse gitaarlegende Django Reinhardt, die furore maakte met zijn Quintette du Hot Club de France. Daarnaast omvat het repertoire ook Swing en Mainstream Jazz nummers, Bossa’s en Ballads.

Op maandag 6 november begint het optreden om 19.30 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies en MKB Tele.com.