De Doesburger Vincent Kreileman opende op 2 januari samen met zijn compagnon Maarten Herlaar het nieuwe kantoor van BMV advies in Doesburg. Het bedrijf is gevestigd in de kenmerkende glazen toren aan de Didamseweg. BMV Advies is een brand-, milieu-, en veiligheidsadviesbureau waar kleine en grote bedrijven terecht kunnen voor alles op het gebied van veiligheid.


BMV advies is begin 2010 opgericht en levert sindsdien diensten, opleidingen en producten op het gebied van veiligheid. Ze leveren aan grote bedrijven als de Koninklijke BAM groep, maar hebben de dienstverlening zo aangepast dat ze ook een flexibele partner kunnen zijn voor zelfstandigen en MKBers.


‘Ondernemers worden vanaf 2012 nog meer verantwoordelijk voor de veiligheid in hun eigen bedrijf. De veiligheid van het bedrijfspand en werkplekken, maar ook de opleiding van personeel. Wij zijn er voor ondernemers die zich hierover willen laten adviseren en ook diegene die op zoek zijn naar een partner die alle verplichtingen voor ze uit handen kan nemen, aldus Kreileman, die als echte Doesburger bewust voor Doesburg als standplaats heeft gekozen.


Kreileman: ‘Ik woon en werk hier al het grootste gedeelte van mijn leven en zou nergens anders willen ondernemen’.


Herlaar vult aan: ‘Naast het adviseren van bedrijven geven we ook BHV, VCA en AED trainingen op locatie. Vanaf 2011 zijn we ook leverancier van gecertificeerde veiligheidsmiddelen als brandblussers, AED’s en veiligheidsartikelen. Het is hard werken, maar we vinden het belangrijk om een totaalleverancier op het gebied van veiligheid te zijn. Een soort ‘one stop shop’ voor bedrijven’.


Kreileman en Herlaar hebben beide hun sporen verdiend bij de lokale brandweer in respectievelijk Doesburg en Dieren. Daarnaast hebben ze beide een opleiding veiligheidskunde gevolgd. BMV advies is de eerste BHV opleider in Doesburg.


‘Een lokale partner is interessant voor Doesburgse ondernemers. Het persoonlijke contact maakt het makkelijker om snel en effectief zaken te doen’, aldus Kreileman.