200 kinderen bij scholenzaalvoetbaltoernooi

Sportclub Doesburg en Breedtesport Doesburg organiseerden een zaalvoetbaltoernooi voor basisscholen. Dit jaarlijkse toernooi werd voor de zesde keer gehouden in Sporthal Beumerskamp in Doesburg. Totaal namen er tweehonderd schoolkinderen deel aan het sportevenement.


Op maandag 2 januari namen 200 schoolkinderen uit de groepen 5 tot en met 8 deel aan het toernooi. 24 Teams waarvan 4 damesteams streden om de eerste plaats, waarbij alles volledig in het teken stond van sportiviteit en spelplezier.


In de ochtend werd er gevoetbald door 10 teams van kinderen uit groep 5 en/of 6. De winnaar werd FC de Ark bestaande uit Imke, Nick, Florian, Jason, Silvan, Femke, Jessie en Denzel. Tweede plaats: Killstreak en derde Battlefield.


’s Middags werd er gevoetbald door 14 teams van kinderen uit groep 7 en/of 8. Het motorteam (betaande uit Jordy, Rick, Ryan, Enzo, Olaf, Cees en Joren. De coaches waren Onno en Boudewijn.) van De Wetelaar werd eerste. Gevolgd door Jong Oranje en derde werd Promaster.


Alle deelnemers ontvingen voor hun positieve bijdrage een flesje AA-sportdrank en een rood-blauw vaantje. De 6 jonge scheidsrechters van Sportclub Doesburg ontvingen ook een leuke attentie voor hun belangrijke bijdrage aan deze dag.


De organisatie spreekt van een daverend succes en hoopt dat er tijdens het scholenveldvoetbaltoernooi, dat halverwege 2012 op de agenda staat, op een zelfde grote opkomst.

2 reacties

 1. Harko

  Hoi Richard,
  Een kleine correctie op de teamsamenstelling van de Wetelaar groep 7/8:
  Jordy, Rick, Ryan, Enzo, Olaf, Cees en Joren. De coaches waren Onno en Boudewijn.
  Verder een leuk stuk over een geslaagde dag.

  Groet Harko

 2. Richard Kok

  Hallo Harko,

  Bedankt voor je reactie. Het is aangepast.

  Groet Richard

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑