Bodycontrol in Doesburg biedt op de parkeerplaats bij de sportschool fitness aan. Zowel ’s ochtends als ’s avonds is het mogelijk om in de buitenlucht te sporten.

‘Verschillende apparaten staan buiten om gebruik van te maken. Mensen komen hier op afspraak om zo de veiligheidsregels te waarborgen omtrent corona. Daarnaast gaan we ook aan de slag met de groepslessen en deze zullen ook plaatsvinden bij ons op de parkeerplekken’, aldus Gijs den Hertog van Bodycontrol.

Den Hertog: ‘Wij zijn geopend van 09.00 tot 12.00 uur en in de avond weer van 18.00 tot 21.00 uur. Willen mensen een afspraak maken of meer informatie opdoen, dan mogen ze altijd even bellen tijdens de openingstijden naar het nummer 0313-474058’.

Sportscholen zijn vanwege overheidsregels vooralsnog gesloten. Om leden toch de kans te bieden om te sporten, bieden steeds meer sportscholen de mogelijkheid om buiten te sporten. Dit is volgens de richtlijnen van het RIVM wel toegestaan.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg