Op zaterdag 19 mei tussen 10.00 en 17.00 uur houdt Stein Culturele Evenementen voor de 8e keer een Hanze Boeken- en Kunstmarkt in het mooie historische centrum van de Hanzestad Doesburg. Dit jaar wordt de markt ook weer gehouden in de Roggestraat, de Vischmarkt en een gedeelte Veerpoortstraat.

Deze sfeervolle locatie met de prachtige oude panden en met heerlijke terrassen is het perfecte decor voor de markt.

Er zijn tientallen stands met verkoop van hoogwaardige oude en tweedehands boeken en antiquarische collecties. Ook zijn er mooie stands met presentatie en verkoop van verschillende kunstvormen.

De standhouders komen uit heel Nederland en bieden een gevarieerd aanbod. Er wordt geen entree geheven voor de markt. Stein Culturele Evenementen houdt door heel Nederland bijzondere boeken en kunstmarkten op mooie locaties zoals Kasteel Middachten in De Steeg en Landgoed Singraven in Denekamp.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.

Foto: Carolien de Vries