Stichting Centrum Belang Doesburg moet op zoek naar een nieuwe voorzitter. Ruurd Robaard heeft aangegeven na 3 jaar voorzitterschap te willen stoppen.

Robaard wilde aanvankelijk eerder stoppen, maar heeft gewacht tot de aanstelling van de nieuwe stadscoordinator. Met de boodschap van Robaard betekent het dat de stichting op zoek moet naar een opvolger. Tot die tijd blijft Robaard zijn werkzaamheden uitvoeren.

De Stichting Centrum Belang Doesburg heeft als primair doel de economische aantrekkingskracht van de Doesburgse binnenstad te versterken. Een van de hoofdtaken is het faciliteren van een stadscoördinator. Momenteel is dat Tamara Verheij.

Een groot deel van de inkomsten van de stichting komen via een door de gemeente geïnde reclamebelasting, die betaald wordt door ondernemers uit de binnenstad.

Het bestuur bestaat momenteel uit Henny Noordermeer van Kunstburg, penningmeester Robert Baars, Marja Aarts van Delikasa, Debby Plas van Grand Café Duo en Eddy Berendsten van Grote Beer. Het is niet aannemelijk dat een van de huidige bestuursleden de voorzitter wordt.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.