Tweedehands Boekenwinkel & Antiquariaat Stein uit Doesburg organiseert in samen werking met Jan Verheij een boeken en kunstmarkt in het centrum van de Hanzestad Doesburg. De markt wordt gehouden op zaterdag 25 mei van 10.00 -17.00 uur in de Gasthuisstraat.

 

Professionele boekhandelaren uit het hele land zullen op 40 kramen een gevarieerd aanbod presenteren waarbij veel handelaren gespecialiseerd zijn in een bepaald genre. Daarnaast worden  bij de Gasthuiskerk  10 kramen gevuld door beeldende kunstenaars met hun werken.

 

Tijdens de boekenmarkt vindt er een dansoptreden plaats van Rezgui Company boekenwinkel,. Dit mannengezelschap zal een aantal keer, tussen 12 en 17 uur, een solo laten zien. Deze is speciaal voor en op deze locatie gemaakt. Zijn boeken voor deze danser een obstakel? Of juist de weg naar vrijheid?

 

Entree is gratis, vrije gift is welkom

 

Meer informatie over de boeken – en kunstmarkt, met o.a. een lijst van deelnemers, kunt u vinden op de speciale site www.alfaweb.nl.

 

Op zaterdag 29 juni wordt er door de organisatoren ook een boeken- en kunstmarkt georganiseerd bij de Korenmolen in Eerbeek.