Boek en Buro presenteert op woensdag 23 januari om 10.00 uur een reeks van nieuwe boeken tijdens het maandelijkse leescafé in de Gasthuiskerk.

In het eerste maandelijkse leescafé van Gasthuiskerk Doesburg in 2019 gaat het op woensdag 23 januari vanaf 10.00 uur over romans en gedichten, fictie en non-fictie, dagbladen, glossy’s en magazines. Boek en Buro Doesburg presenteert de laatste literaire oogst en wie wil kan vertellen over een boek van zijn of haar keuze.

Tijdens het Leescafé liggen op een lange tafel de laatste nieuwe boeken uitgestald. Dat nodigt uit om samen te praten. Over boeken en over schrijvers, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Je kijkt op jouw gemak of de stijl, het verhaal, of het genre je aanspreken en kunt steeds rekenen op interessante, verbazingwekkende en mooie nieuwe boeken. De boeken zijn ook te koop, maar dat is niet het uitgangspunt. De toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.