Boekenmarkt bij De Trilogie in Doesburg op 22 mei

Tweedehands Boekenwinkel De Trilogie houdt op zondag 22 mei een boekenmarkt in de Gasthuisstraat in het centrum van de Hanzestad Doesburg. De markt wordt gehouden van 10.00 tot 17.00 uur. Professionele boekhandelaren uit het hele land zullen op ruim veertig kramen een gevarieerd aanbod presenteren.


Een bezoek aan Doesburg is alleen al de moeite waard, zo laat organisator Henk Steinvoort weten. Doesburg is een sfeervolle Hanzestad met veel monumentale panden , musea, galerieën en  gezellige horeca. Op de hoek van de Gasthuisstraat is het oudste café van Nederland gevestigd: De Waag.  Doesburg trekt jaarlijks vele toeristen uit binnen- en buitenland. Verder is Doesburg befaamd om de Doesburgse Mosterd. 22 mei is door de Gemeente Doesburg aangewezen als Koopzondag.


Doesburg is dus de plek voor een boekenmarkt in een sfeervolle entourage. De Trilogie is sinds eind november vorig jaar gevestigd in een prachtig Art Deco pand in de Gasthuisstraat in Doesburg.

1 reactie

  1. margreet de leeuw

    Geachte heer/mevrouw,

    Afgelopen zondag zag ik voor uw raam een dikke biografie van John Lennon liggen. Is het mogelijk deze te versturen naar Amsterdam? En zo ja wat zijn de totale kosten hiervan?

    Met vriendelijke groet,

    Margreet de Leeuw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑