Boekenmarkt en Mosterd Muziekdag volgend jaar samen


De eerste Doesburgse boekenmarkt krijgt een vervolg. Volgend jaar vindt de boekenmarkt gelijktijdig plaats met de Mosterd Muziekdag in Doesburg. Afgelopen zondag 22 mei werden naar schatting tot zo’n 30.000 boeken aangeboden door 42 standhouders.


De initiatiefnemers van de boekenbeurs laten in een videoverslag weten tevreden te zijn over de eerste editie. Geschat wordt dat een paar duizend mensen de kraampjes met tweedehands boeken hebben bezocht.


De eerste Doesburgse boekenmarkt telde 42 kramen, samen volgens eigen schatting goed voor zo’n 20.000 tot 30.000 boeken. De organisatie heeft van de gemeente de toezegging gekregen het evenement ook volgend jaar te mogen organiseren. Dat moet dan gebeuren gelijktijdig met de Mosterd Muziekdag.


De organisatie van de boekenbeurs, die in handen is van boekenwinkel De Trilogie, laat weten het kleinschalige karakter van de beurs te willen behouden. Gedacht wordt aan maximaal vijftig kramen om de boeken uit te stallen.


Zie ook:
Boekenmarkt bij De Trilogie in Doesburg op 22 mei

1 reactie

  1. Ab Zomer

    Als kraam-heer-houder was de eerste Doesburgse boekenmarkt voor mij een aangename ervaring. Over belangstelling -ondanks het weer- niet te klagen. En dan als toetje ook nog een sympatiek verslag. Compliment aan het trio organisatoren. Voor een goede organisatie inclusief gastvrij onthaal met koffie. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar.
    Met boeken-groet,
    Ab Zomer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑