Het eetcafé van camping Het Zwarte Schaar en de bijbehorende bowlingbaan zijn dicht. De uitbater heeft moeten besluiten de stekker eruit te trekken.

Een medewerker van Het Zwarte Schaar bevestigt dat alleen in de herfstvakantie de bowlingbaan nog even open is en daarna weer dicht gaat.

Sinds enkele weken heeft de uitbater van het eetcafé en de bijbehorende bowlingbaan wegens problemen de boel gesloten. Wat er met de horecaruimte gebeurt en of er gezocht wordt naar een nieuwe uitbater, is niet bekend.

Eetcafé het Zwarte Schaar ligt onderaan de dijk vooraan op camping Het Zwarte Schaar en beschikt over een terras met zich op het water. Via een zijdeur stap je de ruimte met bowlingbanen binnen. Deze bowlingbanen behoren qua vormgeving tot de meest aansprekende en spectaculaire banen uit de regio.

Inmiddels wordt het café, de cafetaria, een bedrijfswoning en de bowlingbaan te pacht aangeboden door een horecamakelaar.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.