Rob Appelhof nieuwe voorzitter Stichting Centrum Belang Doesburg

Rob Appelhof (58) volgt Ruurd Robaard op als voorzitter van de Stichting Centrum Belang Doesburg. Appelhof wordt op 14 november tijdens de ledenvergadering geïnstalleerd.

Appelhof zal tijdens de ledenvergadering zich uitgebreid presenteren, nader kennis maken met de ondernemers en zijn visie delen. In het dagelijks leven is Appelhof werkzaam bij de Politieacademie in Apeldoorn. Daarvoor was hij onder andere actief voor de Dorpsraad Gerwen in zijn vorige woonplaats Nuenen. Sinds begin dit jaar woont Appelhof in Doesburg.

Ruurd Robaard neemt op 14 november afscheid als voorzitter na deze functie ruim 3 jaar te hebben vervuld. Enkele maanden geleden maakte Robaard bekend afscheid te nemen waarna de zoektocht naar een opvolger begon.

De Stichting Centrum Belang Doesburg heeft als primaire doel de economische aantrekkingskracht van de binnenstad te versterken. De stichting geeft onder meer leiding aan de binnenstadcoördinator van Doesburg. Dat is op dit moment Tamara Verheij.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑