Yvo en Hannie Vos hebben het huurcontract van hun brasserie Het Zesde Zintuig met twee jaar verlengd. Daarmee komt een einde aan geruchten dat de eetgelegenheid in de Roggestraat zou stoppen.

Juist sinds mei vorig jaar gaat het alsmaar beter, zo laat eigenaar Yvo Vos weten in de onderstaande bedrijfsvideo. Het restaurant zit vaak vol en de gerechten worden goed gewaardeerd door de gasten.

De gerechten uit de keuken van chef-kok Yvo zijn, zoals hij zelf zegt, bereid zonder poespas maar wel op een bijzondere wijze gepresenteerd. Zijn vrouw Hannie is gastvrouw en heeft met behulp van een vinoloog de wijnkaart onlangs aangepast.

Catering
Brasserie Het Zesde Zintuig biedt naast diverse gerechten en menu’s ook high tea en catering op locatie aan. Een high tea is te reserveren vanaf 6 personen en cateringopdrachten worden verzorgd tot wel honderd personen.

Verder is Het Zesde Zintuig een leerbedrijf. Dit houdt in dat jonge horecaleerlingen opgeleid worden tot volwaardige vakmensen in de keuken.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Datzijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.