Only for Men is op zoek naar vrouwen voor een rol in een commercial met Hans Kraay jr. De commercial wordt opgenomen in de winkel in Doesburg.

Inwoners van Doesburg worden opgeroepen om zich aan te melden als ze het leuk vinden om in de commercial te figureren. De opname staat gepland op maandagmiddag 13 februari. De opnamemiddag start om 12.00 uur een duurt tot uiterlijk 17.00 uur.

De deelnemende figuranten worden die middag in de watten gelegd met een hapje en drankje, en krijgen na afloop een waardebon ter waarde van 25 euro.

Vrouwelijke figuranten
Only for Men zoekt in totaal 60 figuranten, 30 mannen en 30 vrouwen. Omdat er zich al voldoende mannen hebben aangemeld, zoekt de modewinkel nog vrouwelijke figuranten. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website van Only for Men en krijgen een uitnodiging wanneer ze geselecteerd worden.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Datzijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.