De Leigraaf Auto’s, het autobedrijf van Doesburger Martin Kreileman, heeft een andere locatie gevonden. Het autobedrijf is verhuisd van een zichtlocatie nabij de Didamseweg naar een pand iets verderop aan de Leigraafseweg.

Reden van de verhuizing is dat eigenaar Kreileman door wil met minder auto’s. Hij wil terug naar hooguit 15 auto’s in de verkoop en heeft daarvoor minder ruimte nodig.

’98 Procent van de verkoop gaat via internet. Een dure zichtlocatie wordt steeds minder belangrijk. Ik stond voor de keuze om weer een huurcontract van 5 jaar aan te gaan en heb gekozen voor een kleiner pand’, aldus Kreileman.

De autoverkoper heeft 12 jaar op de oude locatie gezeten en is begin dit jaar overgegaan naar het pand waar vroeger Cars4all was gevestigd. De Leigraaf Auto’s koopt auto’s in, maakt ze verkoopklaar en verkoopt ze weer.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Datzijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.