De werkzaamheden aan de Breedestraat in Doesburg vermoedelijk tot 10 november. Tot die tijd moet er rekening worden gehouden met een omleiding. Reden van de tijdelijke afsluiting van de weg is de aanleg van de ontsluitingsweg De Strijp in Beinum West.


Donderdag 27 oktober ging de Breedestraat, een belangrijke verkeersader voor de wijk Beinum, dicht. De gemeente laat weten dat tot en met donderdag 10 november werkzaamheden staan gepland.


Dit in verband met de aanleg van de ontsluitingsweg De Strijp in Beinum West. Het gedeelte van de Breedestraat tussen huisnummer 125 en 135 is in genoemde periode afgesloten. Doorgaand rijverkeer wordt omgeleid. De Rietmaat is alleen toegankelijk vanuit de richting Angerloseweg.


De buslijnen 26, 27 en 65 maken in genoemde periode gebruik van een omleidingsroute via de Rivierweg. Aan de Rivierweg ter hoogte van de fietstunnel Angerloseweg wordt een tijdelijke bushalte geplaatst. De haltes aan de Angerloseweg, Breedestraat en Bingerdenseweg zijn deze periode niet in gebruik.