Meet The Boss, de band die muziek van poplegende Bruce Springsteen maakt, treedt op zondag 8 maart op in De Waag. Het optreden begint om 15.00 uur en de toegang is gratis.

Na eerder Hard Rain met werk van Dylan en de Neil Young tribute band van Henri de Vries is het nu de beurt aan een trip down Springsteen memory lane met Meet The Boss. De band brengt zowel de grote hits als minder bekend werk van Springsteen; swingend, meeslepend of ontroerend, met kritische of poëtische teksten van de meester, maar altijd raak en recht uit het hart.

Iedereen heeft wel een persoonlijke of bijzondere herinneringen aan een nummer van ‘The Boss’ Bruce Springsteen, en Meet The Boss brengt die nummers als geen ander terug in Nederland. Op 8 maart heeft deze tributeband met een eigen geluid een afspraak met Doesburg.

Het concert in De Waag op zondag 8 maart begint om 15.00 uur en is gratis toegankelijk.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg