Bloem-en-Kunst Doesburg houdt op maandag 16 maart een workshop bloemschikken. De workshop begint om 19.00 uur en wordt gehouden in de winkel in de Kerkstraat 34.

Vanaf 18.45 uur gaan de deuren open. Van 19.00 tot 19.30 uur is er een demonstratie met verschillende tips en trucs. Vanaf 19.30 uur gaan deelnemers zelf aan de slag.

Tot 21.15 uur kunnen de deelnemers werken aan hun werkstuk, waarbij ze worden bijgestaan door de ervaren eigenaren van Bloem-en-Kunst Doesburg. Tot 21.30 uur worden de werkstukken besproken en krijgen de deelnemers adviezen.

‘Het is de bedoeling dat mensen hun eigen creativiteit laten spreken’, aldus Satyama en Narayano van Bloem-en-Kunst Doesburg. ‘Er moet niets en er mag veel. Genieten van het werken met bloemen en zelf iets moois creëren staan centraal. Op dit moment hebben we al 10 deelnemers, maar we kunnen er nog 2 bij hebben. Bij 12 deelnemers zit de workshop vol’.

Bloem-en-Kunst Doesburg is gevestigd op de Kerkstraat 34. Wie zich aan wil melden kan bellen met 0313-410862. Deelname aan deze workshop kost 37,50 euro. Dat is inclusief materialen, verse bloemen en koffie met iets lekkers.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg