Binnenhuisadviseur Dymph König is in de Ooipoortstraat Building Colours gestart. De winkel richt zich op binnenhuisinrichting en werkt met topmerken en merken voor het middensegment.

Building Colours is gevestigd in de Ooipoortstraat 15, waar voorheen een lunchroom was gevestigd. Het assortiment van de winkel bestaat onder andere uit merken uit het topsegment en unieke producten zoals stoelen, gordijnstoffen, kussens, behang en spiegels.

Building Colours richt zich zowel op particulieren als bedrijven, en biedt voor elk budget oplossingen op maat. De winkel wil ook een regionale functie gaan vervullen, zodat mensen van ver buiten Doesburg naar onze stad komen.

Eigenaresse Dymph König is al ruim 10 jaar binnenhuisadviseur en ziet nu met een eigen winkel een droom uitkomen in de ‘woonstraat’, zoals ze de Ooipoortstraat noemt.

‘Met Althoff Woonmode, Slaapspecialist Ralph Klaassen, Grote Beer Licht en Ontwerp en mijn winkel Building Colours begint het een unieke straat te worden met gespecialiseerde bedrijven. We vullen elkaar goed aan. Je moet niet bang zijn voor elkaar want angst maakt je kleiner. Je moet elkaar vertrouwen. Dan word je groter’, aldus Dymph König.

Building Colours kent een soft launch en is sinds twee weken open. Mogelijk volgt er in september een officiële opening. ‘Iedereen is welkom. Voel je vrij om gezellig te komen snuffelen. De drempel is en blijft laag’.

De winkel is van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Buiten de winkeltijden verricht König advieswerk bij bedrijven en mensen aan huis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.