Delikasa heeft het kaasassortiment uitgebreid. Eigenaar Marja Aarts heeft meerdere kwaliteitskazen uit binnen- en buitenland toegevoegd aan het assortiment.

Nieuw is onder andere de Italiaanse kaas ‘La Tur’. De kaas is afkomstig uit Piëmonte en heeft een frisse, fruitige en jonge smaak.

Verder is nieuw de kaas ‘Ribbedie Ros’ wat staat voor ‘plotseling weg’ en verwijst naar wielrenners die ontsnappen uit het peloton. Het is een trappistenkaas gemaakt van gepasteuriseerde melk en zacht pikant van smaak is.

Ook nieuw is een Nederlandse kaas die op Italiaanse wijze is gemaakt, genaamd Fiore. En de Délieux de Bourgogne, een zachte, verse witschimmelkaas uit de Franse streek Bourgogne. ‘Zuiver en fris van smaak. Echt super lekker’, aldus Marja Aarts.

Naast nieuwe kazen beschikt Delikasa over bieren van Stadsbrouwerij en Proeflokaal Wittenburg uit Zevenaar. Het gaat om de bieren Jonkheer Blond, Jonkheer Dubbel, Jonkheer Tripel, Jonkheer Straffe André en Jonkheer Heving, bieren die het goed doen bij kazen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Partyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.