Op de trappen bij Stadshotel Doesburg wordt op vrijdag 26 juli om 21.30 uur de film ‘Jackie’ gedraaid. De toegang is gratis en bij onverhoopt slecht weer wordt de film een dag later vertoond.

Het draaien van buitenfilms op de trappen bij het hotel is inmiddels een mooie traditie geworden. Bij het invallen van de duisternis start de filmavond waarbij bezoekers kunnen genieten van de buitenfilm. Bij het hotel kunnen ze een drankje bestellen.

De Nederlandse film Jackie gaat over de 33-jarige tweelingzussen Sofie en Daan die zijn opgevoed door twee vaders. Wanneer de tot dan toe onbekende biologische moeder belt, verandert het leven van Sofie en Daan voorgoed.

De hoofdrollen in de 100 minuten durende film worden gespeeld door Carice van Houten, Jelka van Houten en Holly Hunter. Na afloop van de film wordt aan bezoekers om een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.