Burgemeester Loes van der Meijs van Doesburg houdt op de Doesburgse Culturele zondag van 6 november om 12.30 uur de maandelijkse stadsvertelling. Vanwege de themadag van de Culturele Zondag en het daarmee samenhangende drukke programma in Gasthuiskerk Doesburg vindt de stadsvertelling eenmalig plaats in het grand café van het Doesburgse Arsenaal.

Van der Meijs is sinds december 2015 in functie en kijkt in de vertelling van ongeveer 15 minuten terug op haar eerste jaar als burgemeester van Vestingstad en Hanzestad Doesburg. Wat zijn haar ervaringen en indrukken in deze stad vol energie en tegenstellingen. Wat is de nieuwe burgemeester opgevallen?

Loes van der Meijs volgde eind 2015 waarnemend burgemeester Gosse Noorderwier op, die werd aangesteld na het overlijden van Kees Luesink in 2014. Van der Meijs was daarvoor raadslid en fractievoorzitter van de VVD in Doetinchem.

De toegang van de stadsvertelling in Het Arsenaal is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.