In de Meipoortstraat nummer 8 is sinds dit weekend Bij de Dames open. Het café herbergt het kleinste formaat wedstrijdbiljart en wil binnenkort werken met een lunchkaart.

Sinds afgelopen weekend is het horecabedrijf, waar tot voor kort Noortje’s Proeflokaal zat, geopend. De initiatiefnemers zijn Natasja Willemse en Maudith Hendriks.

De horecadames, die hun zaak Bij de Dames hebben genoemd, willen vooral een gezellig café zijn waarin ’s avonds de sfeer van een bruine kroeg hangt.

Een lunchkaart is er nog niet, maar die zit wel in de planning. ‘Zeker wanneer we in het voorjaar de binnentuin openen. Dan is dit een mooie plek voor een tosti of een kop soep’, aldus Willemse.

Bij de Dames bezit over een wedstrijdbiljart. Willemse: ‘Het kleinste wedstrijdbiljart waarop we mogen spelen. Maudith en ik spelen competitie in het biljartteam voor dames, dus de wedstrijden worden hier gespeeld’.

Bij de Dames is woensdag en zaterdag geopend vanaf 11.00 uur. Donderdag en vrijdag vanaf 12.00 uur. Zondag en maandag gaat het café om 15.00 uur open. Dinsdag is Bij de Dames gesloten.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg , Edelsmederij Tobias en Brasserie Het Zesde Zintuig.