Burgemeester Loes van der Meijs is een van de juryleden van de nieuwe prijs ‘De Doesburgse Ondernemer van het Jaar’. Van der Meijs heeft enthousiast gereageerd op het verzoek om zitting te nemen in de jury.

Met de komst van burgemeester Van der Meijs als jurylid hoopt de organisatie binnenkort het complete team van juryleden bekend te maken. Namens de organisatie zitten Jelle Koning (Ondernemershuis Hanzegilde) en Richard Kok (DoesburgDirect.nl) in de jury.

‘De Doesburgse Ondernemer van het Jaar’ is een nieuwe jaarprijs voor ondernemers. Maandelijks wordt een winnaar gekozen op basis van een bijzonder wapenfeit die maand. Uit de 12 maandwinnaars kiest de vakjury een overall winnaar. Die wordt begin volgend jaar op feestelijke wijze in het zonnetje gezet.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.