Only for Men is uitgeroepen tot ondernemer van de maand maart. Aanleiding hiervoor is de grootscheepse verbouwing die de bekende Doesburgse winkel afgelopen maand onderging.

De Mensperience-store van Only for Men, ook wel het vlaggenschip van de modeketen genoemd, werd begin maart volledig verbouwd. Vanwege deze grote ingreep moest de winkel zelfs enkele dagen dicht.

De winkel aan de Barend Ubbinkweg heeft een nieuwe uitstraling gekregen, waarbij diverse shop-in-shops zijn toegevoegd aan het assortiment. In de vernieuwde winkel in Doesburg is het totaalconcept voor de moderne man duidelijk zichtbaar.

Only for Men streeft ernaar de meest spraakmakende winkelketen van Nederland te zijn en met de ingrijpende verbouwing is het voor de organisatie van de wedstrijd ‘De Doesburgse Ondernemer van het Jaar’ reden om Only for Men uit te roepen tot maandwinnaar van de maand maart.

Aan het eind van het jaar kiest een jury uit de twaalf maandwinnaars een overallwinnaar. Die wordt begin 2019 bekendgemaakt. De wedstrijd ‘De Doesburgse Ondernemer van het Jaar’ is een initiatief van ondernemershuis Hanzegilde en DoesburgDirect.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk DoesburgEdelsmederij Tobias , Brasserie Het Zesde ZintuigPartyboerderij De IJsselhoeve en Binkies , MKB Tele.com, Etos Doesburg en BBS.